Feestdagen BOEKEN ACTIE!

Het ideale cadeautje voor jezelf of om weg te geven met sinterklaas of tijdens de kerstdagen. Lees jezelf gezond met deze mooie boeken actie!

De R is weer in de maand, sinterklaas bijna in het land en daarom dus de hoogste tijd voor ‘een mooie boeken actie‘! Beide boeken PUUR en Het Verborgen Script staan deze maand (tot kerst OP=OP) in de speciale feestdagen boeken actie met een leuke korting! Leuk voor jezelf, maar ook een ideaal cadeau voor wie jij extra kennis op het gebied van relaties en voeding & gezondheid gunt.

De volgende boeken zijn in de actie:

Het Verborgen Script €22,95 €17,95,-

En ze leefden nog lang en gelukkig… Dat is wat we allemaal het liefst willen als we verliefd zijn. Toch komen veel relaties vroeg of laat in zwaar weer terecht, doven uit als een nachtkaars of eindigen in een nachtmerrie. De partners krijgen knallende ruzie of leven passieloos als broer en zus.

Hoe komt dat? Iedere relatie heeft een Verborgen Script. Een onzichtbaar patroon, dat pas na verloop van tijd naar boven komt drijven. Veel stellen komen dan in de problemen omdat ze niet inzien wat er werkelijk speelt of niet weten hoe ze ermee moeten omgaan. In deze vier sprookjes vind je de antwoorden. Toegegeven: ze lopen niet allemaal goed af! Maar je leert wel onderscheid te maken tussen een toxische relatie en echte liefde. En waarom het de moeite loont om jezelf en elkaar onverbloemd te leren kennen. Bij het lezen ontdek je hoe je de passie in je relatie weer kan laten opbloeien. In de sprookjessfeer van dit boek: je leert hoe je een veilig nestje kan bouwen én behouden.

Het Verborgen Script

Specificaties:

Cover: Softcover
Formaat: A5 (B:14,8cm, L:21cm, D:2.3cm) Past door de brievenbus
Pagina’s: 283 (Cover in kleur, binnenwerk is zwart-wit)

Prijs: €22,95 €17,95
Verzendkosten: €2,85

Boek bestellen

Gratis eBoek downloaden

PUUR: Immuunboost kookboek €37 €25,-
21-dagen Immuunboost Challenge Kookboek

Misschien wel het mooiste kookboek op de markt vol met de gezondste maaltijdrecepten zoals smoothies, soepen, ovenschotels en meer. Dat alles zo toegankelijk mogelijk samengesteld, met betoverende foto’s van Koolhydraatarm, vega(n), Lactose-, Gluten & stressvrij recepten. 

Incl. eBook, zodat je jouw iPad kunt gebruiken als kookboek (en snijplank 😉 )
300+ pagina’s dik, met harde kaft!

Puur Kookboek Cover

Specificaties:

Cover: Harde kaft
Formaat: A4 (B:21,7 cm, L:29 cm, D:2,8 cm) Past door de brievenbus
Pagina’s: 326 (kleur & hoge kwaliteit foto’s)

Actieprijs: €37,- €25,-
Verzendkosten: €2,85

Boek bestellen

Bekijk alle boeken

Direct toegang tot: