Ademcoach Zuid-Holland (Rotterdam, Den Haag e.o.)

Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam of Den Haag en op zoek naar een ademcoach? Bekijk dan in onderstaand overzicht of er een gediplomeerd ademcoach tussen staat die bij jou past.

Mendi Hundman

Mendi Hundman

Mendi@hartluchten.com
Ademcoach Den Haag
Hartluchten – www.hartluchten.com

Ik neem je graag mee op een innerlijke reis om meer in contact te komen met jouw gevoelswereld. Hierdoor ga je meer gaat leven vanuit het hart in plaats van uit je hoofd. Ik gebruik daarvoor de adem en de natuur als medicijn. Ik vlieg een stukje met jou mee om je te leren leven vanuit passie en verbinding met jezelf.

Marjolein Groen

Eye Am Me
Ademcoach Oostvoorne en omstreken
www.eyeamme.nl
info@eyeamme.nl

Mijn levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Als ademcoach, hypnotherapeut en yogadocent begeleid ik je graag bij jouw reis ‘naar binnen’ via lichaamsgericht en energetisch werk om vervolgens te transformeren naar heelwording en dit te integreren in je leven.

Yoram van Iwaarden

Ademcoach Rotterdam

www.innercontrol.nl
info@innercontrol.nl

Al jaren begeleid ik met passie, rust, kracht en liefde mensen naar zelfbevrijding via rust in hun hoofd en heling in hun lichaam.

Ik heb een brede achtergrond als Transformatiecoach, HSP-begeleider, NLP-Master Coach & Trainer, Systemisch therapeut en Trauma-informed Coach. De belangrijkste ervaring is die als ervaringsdeskundige. Breathwork heeft mijn leven verrijkt en lichaam genezen van oude wonden. Ik breng deze ervaring graag op jou over.

Je kunt bij mij zowel 1-op-1, Duo, in groepsverband en zelfs online een kennismakingssessie ervaren. Je kunt rekenen op een professionele sessie waarin je gedragen, geholpen en gezien wordt.

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Shirley van As

Ademcoach leiden

Inner Compassion community

www.innercompassioncommunity.nl
info@innercompassioncommunity.nl

 Als ademcoach en bewustzijnsmentor help ik jou de verbinding met jezelf te herstellen door breathwork te combineren met cognitieve coaching. Op deze manier release jij jezelf van onderdrukte emoties en trauma’s, en reset jij jezelf voor je ware zijn. Ik begeleid je graag in dit proces. 

Mahalia van der Waal

Praktijk voor ontspanning en innerlijke rust
Website: www.onlineontspannen.nl/ademcoaching
Ademcoach Rotterdam/ Zuid-holland

Als coach begeleid ik je in het gesprek met jezelf, zodat je met positieve mindset, ontspanning en innerlijke rust verder kan. Tijdens de sessies gebruiken we o.a Ademwerk, Familieopstellingen, NLP, Innerlijk kindwerk en/of Meditatie, afhankelijk van waar jij naar wilt kijken.

Mireille van Soldt

Ademcoach Rockanje, Zeeland & Zuid-Holland
ademcoach-mireillevansoldt.nl

Ademcoach en Koudetraining met Mireille van Soldt
Rockanje en omgeving Zuid Holland en Zeeland.

Samen met jou ga ik op zoek naar het thema waar jij
op dit moment last van hebt, waar je je dat gewaar bent
in jouw lichaam. Ademwerk helpt jou om blokkades die
al lang vast zitten, te releasen. Het lichaam liegt nooit, endoor middel van de adem en liefdevolle begeleiding mag losgelaten worden wat Nu niet meer dient. Je bent welkom bij mij 1 op 1, of in een ademcirkel.

Aum meditatie tegen kanker

Rolien Landheer

Ademcoach Leiden en omstreken

rolien23@gmail.com

Met krachtig ademwerk help ik je graag weer bij je kern te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Vanuit mijn achtergrond als psycholoog heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van verslaving, ADHD, angst, depressie, burnout en hooggevoeligheid.

Samen kijken we hoe je de regie over je leven kan pakken en vanuit authenticiteit in de wereld kan staan. Wees welkom!

Wil je ademcoach worden? Meld je dan aan voor de ademcoach opleiding van Lars Faber. Als je jouw diploma haalt kom je ook in het overzicht van gediplomeerde ademcoaches!

Direct toegang tot: