NIEUW BOEK: Het Verborgen Script

In Lars zijn nieuwste boek (1-6-2023) gaat hij dieper in op relatiepatronen. Hij schreef het boek met een sprookjestwist wat het uniek maakt in de categorie: zelfontwikkeling. Het boek leest makkelijk weg en maakt serieuze onderwerpen daardoor herkenbaar en bespreekbaar.

Het boek bevat vier sprookjesverhalen over de liefde, die voor bijna iedereen (pijnlijk) realistisch blijken te zijn. Ontdek jij de relatiepatronen van deze karakters (en wellicht die bij jezelf)?

A5 formaat – softcover – 283 pagina’s

ebook de gewijde reis

De Gewijde Reis eBook (gratis)

Ook wel De Pelgrimstocht naar de Ziel genoemd, de weg naar binnen: naar je eigen pure essentie. Dit boek beschrijft hoe je die Reis goed voor kan bereiden en kan maken met hulp van een geestverruimend middel zoals Ayahuasca en truffels.

319 pagina’s

Codependency eBook (gratis)

Het codependency (mini) eBook telt 15 informatieve pagina’s en geeft solide basis theorie over de vier codependency archetypes die bij mensen aanwezig is. Ontdek de kracht, valkuilen en andere eigenschappen van jouw primaire archetype.

15 pagina’s

Heart Defenders

Heart Defenders (eBook)

Heart Defenders is de vernieuwde full colour versie van het boek (voorheen bekend onder de naam) Echte Liefde Aangaan.

Een bundel van alle zes de eBooks (Critic, Hesitator, Avoider, Martyr, Pleaser en Steamroller).

Dit boek is ideaal toe te passen na het invullen van onze gratis Heart Defenders test, waarmee je achter jouw eigen heart defenders komt.
In dit boek leggen Lars Faber en Chantalle Kamycki je uit hoe je je ooit bent gaan wapenen tegen de liefde. Uiteraard laten ze ook zien hoe je jezelf kunt ontwapenen en hoe de liefde rijkelijk kan stromen in je leven, zodat je de juiste partner aantrekt en behoudt.

198 pagina’s

eBook Matrix Guerilla

Matrix Guerilla (eBook)

In dit boek verkent Lars het non-duale bewustzijn op geheel eigen-wijze, met veel humor en zelfspot. Hij laat zien hoe je vernietigende vastgeroeste patronen in je denken op kunt sporen en zoals hij het noemt…van binnenuit op kan blazen. Om ruimte te maken voor wie je wérkelijk bent!

340 pagina’s

eBook Heldenreis - Lars Faber

De Heldenreis (eBook)

Dit vervolg op De Gewijde Reis laat zien wat voor donkere en soms lastige stukken je van jezelf kunt tegenkomen als je de diepte induikt, hoe je ze tegemoet kunt treden en een onlosmakelijk deel van jezelf kunt maken, de ware betekenis van heelwording.

153 pagina’s

ebook Leef Groots - Lars Faber

Leef groots! (eBook)

Een met publieks- en juryprijs bekroond boek dat je laat zien hoe je je diepste potentieel tot leven kunt wekken en voluit mag leven. Aan de hand van chakra’s en archetypen laat Lars zien waar dat potentieel zich bevindt en hoe je het tot leven kunt wekken.

440 pagina’s!

Puur immuunboost kookboek

PUUR (hardcover)

Misschien wel het mooiste kookboek op de markt vol met de gezondste maaltijdrecepten zoals smoothies, soepen, ovenschotels en meer. Dat alles zo toegankelijk mogelijk samengesteld, met betoverende foto’s van Koolhydraatarm, vega(n) proof, Lactose-, Gluten & stressvrij recepten. 

Incl. eBook, zodat je tijdens het koken geen risico hebt op een vies boek. 😉
300+ pagina’s dik, met harde kaft!

de ongelooflijke immuunboost
eBook-bundel-immuunboost

Immuunboost eBook bundel

Het eBook of beter gezegd deze eBook bundel bestaande uit 3 eBooks is onderdeel van het 21-daagse Immuunboost programma dat je het hele jaar door kunt volgen met videobegeleiding van Lars. Deze eBooks i.c.m. het 21-daagse video programma, leren jou grip op griep & verkoudheid te krijgen + alles over de mind(set) en andere kennis & tips over hoe je jouw immuunsysteem optimaal kunt krijgen (en houden).

 

Direct toegang tot:

Download het eBook:
De Gewijde Reis

ebook de gewijde reis

Gratis eBook Het Verborgen Script