Ademcoach Noord-Holland (Amsterdam, Haarlem e.o.)

Ademcoach Noord-Holland (Amsterdam, Haarlem, Hoorn e.o.) Ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam of Haarlem en op zoek naar een ademcoach? Bekijk dan in onderstaand overzicht of er een gediplomeerd ademcoach tussen staat die jou aanspreekt.

Linda Bronkhorst

Ademcoach Noord-HollandBeverwijk

LindAdemwerk

www.lindademwerk.nl
info@lindademwerk.nl

LindAdemwerk is ontstaan vanuit een verlangen jou bij te staan door op een liefdevolle manier jou eraan te herinneren wie je bent en wat jij bent, voorbij jouw beperkende overtuigingen, trauma’s en verhalen. Dit door in een veilige setting sessies te verzorgen voor jouw eigen reis naar binnen. Je kunt bij mij terecht voor een 1-op-1 of een duo-sessie, een vrouwencirkel of een ademwerk workshop.

Justin van Loon

The Man You Can Be

Coach & Ademcoach Noord-Holland – Haarlem e.o.
Justin@themanyoucanbe.nl

0657486160

Ik geloof dat we als mannen weer in onze authentieke kracht mogen gaan staan. Dat we de mannen kunnen worden die we ten diepste zijn, kunnen en willen zijn en die we te zijn hebben.  Hiervoor hebben we onszelf eerst te bevrijden van allerlei (niet helpende) verhalen, overtuigingen, bullshit etc. Door dat proces aan te gaan ontdekken we ons ware zelf. En kunnen we dus weer in onze authentieke kracht gaan staan.

Als coach, ademcoach en facilitator van mannencirkels begeleid ik mannen 1 op 1, en in groepen in dit proces. De ademhaling gebruiken we hierin als een tool om ‘lucht’ en ‘aandacht’ te brengen naar die oude stukken die in het lichaam vast zitten. Om dat wat vastzit te bevrijden. Om ruimte te maken voor je vrije en authentieke zelf.

Stuur me een mail als je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Ademcoach Nelleke van der Heijden

Ademcoach – Noord-Holland – Spaarndam

Nemeda ademcoaching 
www.nemeda.nl
info@nemeda.nl
06 48 66 37 29

Voordat ik mijn praktijk als ademcoach oprichtte, werkte ik op de dokterspost.
Ik help graag mensen en deed dit werk met plezier, maar toen ik in aanraking kwam met ademwerk, veranderde er iets in mij…

Het is zo krachtig dat je doormiddel van je eigen ademhaling, jezelf kunt helen. Ik vind het magisch en kon het daardoor ook niet loslaten.

Toen ik de opleiding voor ademcoach voorbij zag komen, wist ik het zeker! Ik voelde me zo aangetrokken door het ademwerk dat ik de opleiding heb gevolgd en mezelf nu ademcoach mag noemen!

Heel graag wil ik jou ook kennis laten maken met de kracht van jouw ademhaling!

Ademcoach Amsterdam - Cinderella Mulder

Ademcoach Cinderella Mulder – Amsterdam

Ademcoach Noord-Holland – Omgeving Amsterdam
Cinderellamulder@gmail.com
06-22568399

Mijn liefde voor adem en koude zijn ontstaan in 2015. 

Mooie processen begeleiden, ondersteunen en neerzetten. Dat is waar mijn vuur van aan gaat! 

In het seizoen okt tm april combineer ik adem met het koude natuurwater. Daarnaast ben ik inzetbaar als begeleidster / spaceholder én een absoluut talent in planning en organisatie. 

Processen van binnen en buiten!

Rolf Paardekooper – Heart For People 

Ademcoach Amsterdam e.o. op aanvraag daarbuiten

Vitality | Breathing | Coaching
www.heart4people.nl
rolf@heart4people.nl

+31654290515

Vitaliteit, vreugde, verbinding en transformatie staan centraal bij Heart For People. Ik ga uit van de kern van de mens, leven vanuit verbinding met je hart.

Ademwerk is slechts één van de tools om een kickstart te geven aan het begin van de verandering die jij graag wilt. Hoe groot of klein deze ook moge zijn. 

Daarnaast is het essentieel om samen, jouw leven onder de loep te nemen om te zien waar we kunnen werken naar een transformatie in je mentale en/of fysieke vitaliteit.

Ik gebruik mijn achtergrond als doktersassistent, mijn opleiding tot ademcoach en mijn eigen levenservaring om jou op weg te helpen om (opnieuw) te verbinden met jezelf en in je eigen kracht te gaan staan.

Uiteindelijk ben jijzelf diegene die het mag gaan doen en ben ik er voor je wanneer je me nodig hebt.

Als jij er echt klaar voor bent om de volgende stap te nemen, dan help ik je met alle liefde.

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met me op via email, de app of via het contactformulier op mijn website.

Foto: Danielle van Eerden www.gewoondanielle.nl

Marco Ruiter Ademcoach – Wim Hof Instructeur  

Ademcoach Enkhuizen, Noord-Holland  
Inhale Happiness 
www.mabuflow.nl 
marco@mabuflow.nl 
+31683491600 

Ontdek de sleutel tot fysiek en mentaal welzijn door middel van je ademhaling. Bewustwording van de kracht van ademhaling is essentieel voor een vitaal leven. Je bent hier om een reden, laten we samen ontdekken wat ademwerk voor jou kan betekenen. Voelen is begrijpen 

Veiligheid | Vertrouwen | Verbinding

Gerard van Soelen

info@gerardvansoelen.nl
www.gerardvansoelen.nl
Ademcoach Haarlem en Amsterdam

Mijn aanpak is naar de kern en geaard, met veel aandacht voor een veilige bed

ding. Ik begeleid je graag in je reis naar binnen, en het laten stromen van je levensenergie.

Ademcoach Huizen - Noord-Holland

Luisa De Angelis ademcoaching

Ademcoach Huizen en t’Gooi

06-24262464
www.lifestyle-vitality.nl

Al Jaren begeleid ik met passie en liefde mensen naar hun eigen vitaliteit via rust in hun hoofd en heilig in hun lichaam.

Ik heb een breide achtergrond als Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) coach, Ayurvedisch massage, Neurotherapeut, kPNEI en medische basis kennis. Maar de belangrijkste ervaring is die als ervaringsdeskundige. Breathwork heeft mijn leven verrijkt en mijn lichaam genezen van oude wonden. Ik breng deze ervaring graag op jou over. Graag neem ik je mee op een innerlijke reis. Met een veilige begeleiding help ik je stap voor stap in contact te komen en meer verbinding te krijgen met jouw gevoelswereld. Hierdoor ga je meer leven vanuit het hart in plaats van je hoofd.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor 1 op 1 sessies of in kleine groepen.

Marieke Lintz

Ademcoach Amsterdam

marieke@breathein.nl
www.breathein.nl

Laat je meenemen op een magische ademreis. Doormiddel van verbonden ademhaling help ik jou ruimte te creëren zodat je weer (meer):

  • rust ervaart in je lichaam;
  • verbonden bent met je lichaam;
  • vanuit vertrouwen durft te leven;
  • jezelf durft te zijn.

Bas Zijlstra – Turn Inwards

coaching | breathwork | bodywork

Ademcoach Weesp, Noord-Holland en Midden-Nederland
https://turn-inwards.nl
info@turn-inwards.nl

“Wanneer we de stilte in onszelf opzoeken, kunnen we pas écht voelen.”

Mijn missie is om jou te helpen naar binnen te keren, te transformeren, om uiteindelijk het positieve te manifesteren. Dit doe ik door 1:1 coaching (inclusief lichaamswerk en ademwerk) en groepsessies (met o.a. cacao, beweging en ademwerk). 

Rebekka van Praag

Bureau Nieuwe Maan, specialist in transformatie

Ademcoach Amsterdam

www.bureaunieuwemaan.nl
E: Rebekka@bureaunieuwemaan.nl
T: 0616610081

Als ademcoach en Jungiaans begeleider kan ik je bijstaan in grote en kleine veranderprocessen in jouw leven. Door te werken met je onbewuste in ademsessies kom je in contact met je ziel. Daar kan je de antwoorden vinden die je zoekt en datgene loslaten wat je al zo lang meedraagt maar wat je niet meer dient.

Ademcoach Arend Schouw

Ademcoach Noord-Holland – Hoorn
arendschouw33@gmail.com
06 508 69 807

Ik werk vanuit een Sjamanistische benadering.

Ademhaling is een mooie manier om naar binnen te reizen en aangevuld, waar nodig,  met Drum, Didgeridoo en Stem, kan ik je helpen om vastzittende en diep gewortelde emoties en/of trauma’s los te maken en te helen.

Dit kan 1 op 1 of in een kleine groep.

Mijn aanpak is nuchter en geaard, maar altijd met respect en vanuit mijn hart.

Wander van Hinsberg

Grow With The Flow – Breathwork & Coaching

Ademcoach te Noord-Scharwoude (omg, Alkmaar/Schagen)

www.growwiththeflow.online
info@growwiththeflow.online
+31649356225

Loskomen van beperkende trauma’s, gedachten en patronen  is zo bevrijdend. Ik sta graag aan je zijde om je hier met rust, kracht en liefde doorheen te begeleiden. Samenwerking is de sleutel tot succes. AHO

Edith van Soelen

Ademcoach Halfweg, Noord-Holland
Evansoelen@hotmail.com

Naast Reiki en yoga kan ik je als ademcoach nóg breder ondersteunen in jouw proces. Heb je een reset nodig om oude patronen te doorbreken of wil je meer balans? Boek een sessie, ik zie je graag.

Merel Burger

Breathing Inn ~ Een plek om op adem te komen
Praktijk voor ademcoaching, trauma en emotional release.

Ademcoach Haarlem e.o. , Noord-Holland
www.breathinginn.nl

info@breathinginn.nl
06 444 70 350

Ik kan je helpen om jouw energie terug te krijgen met je ademhaling als tool. Jouw ademhaling is de sleutel tot een vrij leven, bevrijd van blokkades in je lichaam, ontdaan van stress en gevuld met teugen vol met levensenergie. Je ademhaling vertelt je een verhaal, jouw verhaal. Mijn missie is om jou te helpen ervaren wie je in essentie bent en de plek te vinden in jezelf om op adem te komen. Ik begeleid je op een veilige, liefdevolle en zachte manier. Dit doet ik tijdens 1-op-1 sessies, ademcirkels en workshops.

Paul van Weert

Adem-lozen
Ademcoach Zaanstad, Noord-Holland
http://tiny.cc/5fb9vz

pvweert@hetnet.nl

Adem kan ingezet worden als een krachtig middel om ruimte te geven aan wat destijds niet de ruimte kon, of mocht nemen. Angst, boosheid, verdriet en trauma’s die zich in je lichaam en denken hebben vastgezet en je nog steeds beïnvloeden of beperken. Met een krachtige ademhalingstechniek kun je deze ballast lozen. Oud zeer dat nog pijn doet kan oplossen, andere vormen aannemen en ruimte bieden voor nieuwe inzichten en liefde. Sinds 1982 ben ik werkzaam in allerlei facetten van de hulpverlening, coaching, begeleiding en behandeling. De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in meditatie en lichaamsgericht/ademwerk als een dankbare aanvulling of vervanging van de traditioneel “westerse” veelal verbale aanpak.

Petra Weide

Petra Rianne Martine Coaching Noord-Holland – Haarlem

Website: www.petrariannemartine.nl
Email: petra.rianne.martine.weide@gmail.com
06 27 37 58 85

Mijn missie is om jou op weg te helpen de beweging van je hoofd naar je lijf te maken; van denken naar voelen, van voelen naar innerlijk weten. Hierbij staat verbonden ademen centraal, maar maak ik ook gebruik van andere modaliteiten zoals lichaamswerk, dans en cacao. 

Voel je ontzettend welkom, 

Liefs, Petra

Erna Scheltus

Ademcoach Berkhout

Eigenaar van praktijk: De Kleine Indiaan

www.dekleineindiaan.nl
contact@dekleineindiaan.nl

Naast de holistische ontspanning massage, verbinding massages, familie opstellingen en kijk op de geboorte, mag ik jou nu ook op weg helpen als ADEMCOACH.  

Mag ik met jou meelopen op jou ontdekkingsreis die het leven jou bied.

ALLEEN LOOP JE SOMS VAST, SAMEN KOM JE VERDER.

Nick Peperkoorn

Ademcoach Noord-Holland en Zuid-Holland

shadow-work.nl
info@shadow-work.nl
06 40 31 31 20        

Samen op pad om in alle veiligheid te onderzoeken en aan het werk te mogen met thema’s die jou in de weg staan.

Aaf Grasveld

Ademcoach Amsterdam Utrecht e.o.
Own Your Happiness Coach voor vrouwen 
Website: www.aafgrasveld.nl
Email: info@aafgrasveld.nl

Ik werk met vrouwen die hun geluksgevoel kwijt zijn. Ze weten best al heel goed hoe ze in elkaar steken, maar het lukt hen maar niet om patronen te doorbreken en te veranderen. En dat voelt frustrerend.

Herken je dit: je wordt overspoeld door emoties, je hebt fysieke klachten, of je bent juist afgesloten van je gevoel.

Via de Own Your Happiness methode krijg je jouw geluksgevoel weer in handen, zodat je jouw grenzen gaat aangeven en vertrouwt op je intuïtie. Van onzekerheid en je “niet goed genoeg” voelen naar trots op jezelf zijn, zodat je jezelf weer ontspannen, onbezorgd en echt gelukkig voelt.

Hoe doen we dit? Door een gouden combinatie van ademwerk met haptonomie, sound healing, systemisch werk en inner child healing. 

Viviane De Laurenzio

Website: www.vivalavi.nl
Email: vi@vivalavi.nl
06-27887030

Mindfullness-Focussing Coaching, Adem Sessies, Heart Dancing, Yoga en Akara numerology te Almere

Ik ben geboren en getogen in Brazilië en in mijn bloed zit een mix van muziek, zon, dans en liefde. Als dochter van een “Stads Sjamaan” heb ik van kleins af gezien wat “lichtwerk” is.

Als moeder van twee prachtige jongens en mede eigenaar van een dames studio had ik het druk. Onbewust, raakte ik steeds losser van wie ik werkelijk was. Mijn hoofd draaide overuren, mijn agenda zat vol, er was geen ruimte over. 

In juli 2023 heb ik mijn studio verkocht om ruimte in mijn leven te maken. Dit is de beste beslissing in jaren geweest. 

Voel je je ook gevangen in jouw huidige levens-situatie? Dan ben je meer dan welkom bij mij op de mat. Het leven is hier en nu en alles wat je nodig hebt zit al in je. Ik help je graag de weg terug naar je hart te vinden.

Ik geloof in de kracht van mensen en weet uit eigen ervaring dat wij alles in onszelf hebben om gelukkig te zijn. Wij kunnen onszelf helen, van stress, burn-out, depressie en vele andere ziektes.

Tegenwoordig coach ik vrouwen die niet helemaal “happy” zijn met hoe hun leven gaat, ik help ze graag om de terugweg naar zichzelf te vinden. Dat doe ik doormiddel van verschillende technieken, onder anderen Mindfullness-Focussing Coaching, Adem Sessies, Heart Dancing, Yoga en Akara numerology.

Aangenaam kennis met jou te maken, ik ben zeer benieuwd naar wie jij bent!

Living fully, living free

VivalaVi

Wil je ademcoach worden? Meld je dan aan voor de ademcoach opleiding van Lars Faber. Als je jouw diploma haalt kom je ook in het overzicht van gediplomeerde ademcoaches!

Direct toegang tot: