60 kenmerken van verborgen narcisme bij mannen

Als we over narcisme praten hebben we het over een persoon met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, ook wel een narcist genoemd. Met deze videocursus van Lars Faber leer je 60 kenmerken van verborgen narcisme bij mannen.

Verborgen narcisme bij mannen herkennen
(180 minuten videocursus)

Ontvang de minicursus met drie video’s waarin we 60 kenmerken van verborgen narcisme bij mannen onder de loep nemen.

Video link ontvangen

The Breathwork Coach Youtube kanaal.

Inmiddels is het Youtube account van Lars gegroeid naar 11.000+ volgers. Er is veel animo voor de onderwerpen (verborgen) narcisme en codependency. Lars nam speciaal daarom een gratis videocursus op voor geïnteresseerden specifiek over het onderwerp verborgen narcisme. In de korte cursus neemt hij 60 kenmerken onder de loep bij verborgen narcisme bij mannen.

Over de gratis videocursus verborgen narcisme bij mannen herkennen

Lars maakte een video over verborgen narcisme bij mannen, die inmiddels meer dan 25.000 keer is bekeken en veel mensen hielp om inzicht te geven over dit onderwerp. Omdat er veel vragen van kijkers in de youtube commentaren werden geplaatst nam Lars nog zeker 10 video’s op over het onderwerp narcisme. In deze korte video cursus van drie video’s over verborgen narcisme bij mannen, leer je 60 kenmerken, tactieken en eigenschappen van de verborgen narcist.

Video link ontvangen

Onze social media kanalen

Video's en podcasts op Youtube, Spotify & Soundcloud

Wekelijks nieuwe video’s en casussen over codependency, (verborgen) narcisme, innerlijk kind trauma’s en meer.

The Breathwork Coach is ook actief op Facebook

Onze actieve Facebook Groep telt:

0 +
leden!

Direct toegang tot:

60 kenmerken van narcisme herkennen bij mannen
(Gratis videocursus)

Per e-mail ontvang je van ons drie video’s over verborgen narcisme herkennen bij mannen. Vul je gegevens in en ontvang de video’s in je mailbox.