NIEUW BOEK: Het Verborgen Script (+gratis download!)

Yes, het is eindelijk zo ver. Het stond al ongeveer een jaar op de planning om dit zelfontwikkelingsboek te schrijven en te lanceren. Een prachtig vormgegeven boek met als thema: verdieping in, en doorgronding van relatiepatronen.

Na ongeveer een jaar hard werken en samenwerken met een team aan toppers, is het nieuwe boek: Het Verborgen Script per 1 juni 2023 op de markt. Op dit moment exclusief verkrijgbaar via deze website. Lees verder en ontdek meer over het (prachtige!) boek.

Achterzijde boek: Het Verborgen Script & auteur Lars Faber

En ze leefden nog lang en gelukkig… Dat is wat we allemaal het liefst willen als we verliefd zijn. Toch komen veel relaties vroeg of laat in zwaar weer terecht, doven uit als een nachtkaars of eindigen in een nachtmerrie. De partners krijgen knallende ruzie of leven passieloos als broer en zus.

Hoe komt dat? Iedere relatie heeft een Verborgen Script. Een onzichtbaar patroon, dat pas na verloop van tijd naar boven komt drijven. Veel stellen komen dan in de problemen omdat ze niet inzien wat er werkelijk speelt of niet weten hoe ze ermee moeten omgaan. In deze vier sprookjes vind je de antwoorden. Toegegeven: ze lopen niet allemaal goed af! Maar je leert wel onderscheid te maken tussen een toxische relatie en echte liefde. En waarom het de moeite loont om jezelf en elkaar onverbloemd te leren kennen. Bij het lezen ontdek je hoe je de passie in je relatie weer kan laten opbloeien. In de sprookjessfeer van dit boek: je leert hoe je een veilig nestje kan bouwen én behouden.

Over de auteur

Lars Faber is auteur van 12 boeken, waaronder het met de ParaVisie Award bekroonde Leef Groots NU. Als (relatie)coach begeleidde hij wereldwijd duizenden mensen om hun eigen waarheid en hun Verborgen Script te vinden én te transformeren. De schat aan ervaring gaf hem gouden inzichten in wat nodig is voor een goede relatie. Deze doorleefde kennis vind je terug in dit boek. Zelf past hij deze inzichten met succes en liefde toe, want hij is bijna 20 jaar gelukkig getrouwd.

Het Verborgen Script

Boek specificaties:

Cover: Softcover
Formaat: A5 (B:14,8cm, L:21cm, D:2.3cm) Past door de brievenbus
Pagina’s: 283 (zwart-wit)

Prijs: €22,95 €17,95 5 euro korting!
Verzendkosten: €2,85

Boek bestellen

Gratis eBoek downloaden

Direct toegang tot:

Gratis eBook Het Verborgen Script