Codependency

Codependency zit in vrijwel iedere relatievorm verborgen. Herken je jouw ongewenste relatiepatronen? Ontdek wat er onbewust verscholen zit in ons gedrag. Op deze website vind je alles over Codependency zoals: blogs, maandelijkse video's, casussen etc. Ook kun je hier de gratis codependency test doen, de mini cursus en het gratis eBook downloaden.

Wat is jouw codependency archetype?

Iedereen heeft in de basis 4 primaire codependency archetypes in zijn / haar karakter verscholen zitten. Hoe die zijn ontwikkeld hangt onder andere af van wat je in je jeugd hebt meegemaakt. Ieder kind wil liefde geven en ontvangen. Als dat er op belangrijke momenten niet was ga je er wanhopig naar op zoek en daarmee ontwikkel je codependency. Die patronen blijf je herhalen, tot je je er bewust van wordt en ze kan gaan veranderen.

Ontdek jouw dominante codependency archetype 

Doe de test

Video's & Podcasts

Verlatings- en Bindingsangst video afbeelding
6 mei 2022 - Lars Faber

Door de Donkerste Nacht van de Ziel

Nee zeggen en grenzen stellen
15 april 2022 - Lars Faber

Waarom kun je geen nee zeggen? Leer je grenzen kennen en houden.

mannenpraat-ayahuasca-boosheid
6 april 2022 - Lars Faber

Boosheid transformeren - omgaan met je donkere kant; en Ayahuasca

Narcist beter niet spiegelen of confronteren
3 april 2022 - Lars Faber

Waarom je de confrontatie met een narcist beter niet aangaat...

Narcist of codependent
30 maart 2022 - Lars Faber

Ben ik de codependent of een narcist?

Onderwerpen:
codependency, narcisme

Onze actieve Facebook Groep telt:

0 +
Facebook leden
Lars Faber

Over Lars Faber

Breathwork coach, Codependency coach & auteur

Lars Faber (1969) is al een heel leven gefascineerd door de menselijke psyche, de werking van emoties en het menselijk lichaam. Lars heeft zijn kennis, kunde en ervaring niet alleen uit boeken en opleidingen gehaald. Als ervaringsdeskundige kent hij de klappen van de zweep waardoor hij ondanks zijn 2.04m, zichzelf niet als een goeroe boven de mensen verheven voelt, maar mensen als gelijken behandeld en begeleid.

Lars is geboren en opgegroeid in een disfunctioneel gezin waardoor hij herhaaldelijk te maken met depressie, verslaving en hechtingsproblematiek. Het pad van zelfontwikkeling was onontkomelijk en zijn levensmissie werd om zo veel mogelijk mensen te helpen met emotioneel ademwerk (trauma verwerking), waarmee hij inmiddels meer dan 20.000 mensen mocht begeleiden. Pas later ontdekte hij dat codependency ten grondslag ligt aan de meeste van deze patronen. Met nieuwe kennis en inzichten over codependency kon hij de weg naar heling voor zichzelf en anderen verder verdiepen. Een proces dat nog altijd verder gaat.

O.a. bekend van:

paravisie magazine logo
Logo Spiegelbeeld Magazine

Codependency archetypes
eBook

Het codependency mini eBook (15 pagina’s) geeft een goede solide basis over de vier codependency archetypes theorie van The Codependency Coach. Ontdek de kracht, valkuilen en andere eigenschappen van jouw primaire archetype.

Direct toegang tot: