Over Lars Faber

Ademcoach en ademcoach trainer/opleider Lars Faber komt van ver, en heeft gaande weg al veel mensen op het pad van zelfontwikkeling mogen helpen. Lees hieronder meer over Lars.

Lars Faber

Lars Faber

Breathwork coach, Codependency coach & auteur

Lars Faber (1969) is al een heel leven gefascineerd in de menselijke psyche, emoties en de werking van het menselijk lichaam. Lars heeft zijn ervaring niet alleen uit een boekje en opleidingen opgedaan. Als ervaringsdeskundige heeft hij diepe dalen gezien. Geboren en opgegroeid in een dysfunctioneel gezin kreeg hij herhaaldelijk te maken met depressie, verslaving en hechtingsproblematiek. 

Het pad van zelfontwikkeling was onontkomelijk en zijn levensmissie werd om zo veel mogelijk mensen te helpen met emotioneel ademwerk (trauma verwerking), waarmee hij inmiddels meer dan 20.000 mensen mocht begeleiden. Pas later ontdekte hij dat codependency ten grondslag ligt aan de meeste van deze patronen. Met kennis over codependency kon hij de weg naar heling inzetten, een proces dat nog altijd verder gaat en verdiept.

O.a. bekend van:

paravisie magazine logo
Logo Spiegelbeeld Magazine
Gezin

Een brug van ademwerk naar codependency

Ondanks het succes van The Breathwork Coach, bleef de depressie, verslaving en hechtingsproblematiek aanwezig. Pas toen hij ontdekte dat codependency ten grondslag ligt aan al deze patronen kon hij de weg naar heling inzetten, een proces dat nog altijd verder gaat en verdiept. 

Lars is geen autoritaire Guru

Hij staat dan ook niet als een expert die theoretische kennis verkondigt ergens ver boven je, maar loopt naast je, als een gelijkwaardige medereiziger. ‘Samen weten we meer dan één en kunnen we elkaar steunen en aanmoedigen om te helen en te groeien’, is zijn motto.

Ademcoach opleiding en cursus materiaal

Met The Breathwork Coach bouwde Lars een netwerk op van coachees, andere coaches en gelijkgestemden die allen hun eigen weg bewandelen in het proces van zelfontwikkeling, wat er later voor zorgde dat Lars zijn eigen (jaar)opleiding The Wounded Healer ontwikkelde, waarmee hij mensen opleidt tot ademcoach en tegelijk begeleidt in hun eigen proces van zelfontwikkeling en innerlijke heling.

Ademwerk (online) cursus: 21 dagen ademwerk

Als een ademcoach opleiding voor jou net iets te veel eist is een basiskennis van ademwerk op te doen via de ademwerk cursus waarin je in 21 dagen ademwerk leert integreren in jouw leefstijl.

Meer dan 9000 Youtube abonnees!

Sinds de lancering van de Codependency Challenge 1 april 2022 zijn er wekelijks nieuwe video’s over codependency geplaatst door Lars op het youtube kanaal van The Breathwork Coach. Zijn Youtube kanaal groeide in 11 maanden naar 9000 abonnees. Maandelijks komen er nog steeds meer bij wat mooi is om te zien. Steeds meer mensen worden op deze manier bewuster en maken gezondere relationele keuzes. De vraag om nieuwe video’s is er en daar wordt naar geluisterd. Wekelijks worden er nieuwe video’s gemaakt. Mocht je geen tijd hebben om de video’s te bekijken, dan kun je ze ook beluisteren via de Codependency Podcast op Spotify of Soundcloud!

Direct toegang tot: