thebreathworkcoach.com - Ademcoaches

Ademcoaches in Nederland & België

Esther van der Smissen
De Verlanging (Praktijk voor lichaamswerk en bewustzijn)
www.deverlanging.nl
Locatie: Etten-Leur

Als ademcoach en lichaamswerker bied ik je graag de ruimte en de handvatten om bij je eigen lichaamswijsheid te komen. Dit kan door middel van ademcoachsessies, holistische massagetherapie en shiatsu. Of een combinatie hiervan.

Lorena den Hollander
loreen_music@hotmail.com
Locatie: Goes

Met liefdevolle aandacht en aanwezigheid wandel ik graag een stukje mee op jouw unieke pad naar bewustwording.

Mendi Hundman
Mendi@hartluchten.com
Locatie: Den Haag
Hartluchten - www.hartluchten.com

Ik neem je graag mee op een innerlijke reis om meer in contact te komen met jouw gevoelswereld. Hierdoor ga je meer gaat leven vanuit het hart in plaats van uit je hoofd. Ik gebruik daarvoor de adem en de natuur als medicijn. Ik vlieg een stukje met jou mee om je te leren leven vanuit passie en verbinding met jezelf.

Esther Busquet
Coachpraktijk De Verbinding te Breda
Www.coachpaktijkdeverbinding.nl
info@coachpraktijkdeverbinding.nl

Ieder mens is zijn eigen plan. Jij bepaalt altijd jouw eigen stappen op de weg naar jezelf. Maatwerk, gecreëerd uit verschillende methodes van brein -en lichaamswerk, is mijn werkwijze, om met jou, uniek mens, mee te lopen. Voor alles is een tijd en jouw tijd is NU. Adem je vrij!

Edith van Soelen
Locatie: Halfweg, Noord-Holland
Evansoelen@hotmail.com

Naast Reiki en yoga kan ik je als ademcoach nóg breder ondersteunen in jouw proces. Heb je een reset nodig om oude patronen te doorbreken of wil je meer balans? Boek een sessie, ik zie je graag.

Kati De Pauw
Locatie: Brasschaat (Antwerpen, België)
katidepauw@gmail.com

Adem brengt rust, verruiming, helderheid, kracht, liefde, erkenning,… 1op1 Ademsessie, groepsessie of teambuilding, …maak het bespreekbaar en we gieten het in de vorm die bij jou past.