Ademcoaches Zuid-Holland (Rotterdam, Den Haag e.o.)

Ademcoach nodig in Zuid-Holland? In onderstaande overzicht vind je alle 'The Breathwork Coach' gecertificeerde ademcoaches. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam of Den Haag en op zoek naar een ademcoach? Bekijk dan in onderstaand overzicht over een ademcoach is die jou aanspreekt.

Jeroen van der Vlist

Ademcoach Delft
jeroen@vdvlist-coaching.nl
https://vdvlist-coaching.nl

Het is mijn missie om mensen vrij te laten leven van oude patronen en vastgezette emoties.

Ik help je om via je adem naar binnen te gaan en weer te verbinden met je lichaam.  Door te verbinden met je lichaam en vastgezette emotie te doorvoelen zul je ruimte en rust ervaren die je meeneemt in je dagelijkse leven.

Mendi Hundman ademcoach zuid-holland Den Haag

Mendi Hundman

Mendi@hartluchten.com
Ademcoach Den Haag
Hartluchten – www.hartluchten.com

Ik neem je graag mee op een innerlijke reis om meer in contact te komen met jouw gevoelswereld. Hierdoor ga je meer gaat leven vanuit het hart in plaats van uit je hoofd. Ik gebruik daarvoor de adem en de natuur als medicijn. Ik vlieg een stukje met jou mee om je te leren leven vanuit passie en verbinding met jezelf.

Sirpa Ilsink Ademcoach Zuid-Holland Voorburg

Sirpa Ilsink

De Vrije Kameleon
Ademcoach Voorburg, Zuid Holland
https://www.devrijekameleon.nl
sirpa@devrijekameleon.nl

Ademcoaching is een supermooie aanvulling op mijn lichaamsgerichte manier van werken. Door mijn leergierigheid heb ik verschillende methoden eigen gemaakt waardoor ik voor veel mensen een passende manier vind om ze bij hun persoonlijke proces te ondersteunen. De methoden brengen je allemaal uit je hoofd en meer in contact met jezelf, jouw lichaam, gevoel en hart. Waardoor je jouw eigen antwoorden op jouw vragen vindt.

Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies, maar ook groepssessies.

Ademcoach Zuid-Holland - Thijs Tuijt

Thijs Tuijt

Ademcoach Zuid-Holland – Den Haag
https://instagram.com/clubdogma
thijs@clubdogma.nl

Vrijheid, innerlijke waarheid en genieten. Daar hou ik van. Bij mij kun je terecht one day retreats, mannencirkels, 1:1 coaching en nog veel meer. Ik werk graag met (uiteraard!) ademwerk, oefeningen uit de klassieke Tantra, het Taoïsme en allerlei soorten meditaties en visualisaties. En dat probeer ik te doen met een lach en een traan, want die gaan hand in hand. Voel je welkom!

Marjolein Groen

Eye Am Me
Ademcoach Oostvoorne en omstreken
www.eyeamme.nl
info@eyeamme.nl

Mijn levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Als ademcoach, hypnotherapeut en yogadocent begeleid ik je graag bij jouw reis ‘naar binnen’ via lichaamsgericht en energetisch werk om vervolgens te transformeren naar heelwording en dit te integreren in je leven.

Miranda Krommenhoek

Ademcoach Zuid-Holland – Oostvoorne

mirandakrommenhoek@gmail.com
0611927187

Mijn wake-up call was na het verliezen van een van mijn ouders. De realisatie waar ik stond in het leven, HOE ik het beleefde. Wat hield mij tegen mijn mooiste leven te leven? Waar liep ik tegenaan? Mijn persoonlijke ontwikkeling bracht mij op het pad van lichaamswerk, NLP, kunst, numerologie en mijn grootste passie ADEMWERK…Deze krachtige methode gaat direct naar de kern van alle verwondingen. De levensenergie (prana) zorgt voor een beweging in die stukken die in het lichaam vast gezet zijn door de tijd heen. Het vrijmaken hiervan door middel van ademwerk heeft mij inzicht gegeven wat ik bewust en onbewust met mij meedroeg. Wil je ook de sprong nemen naar een mooier leven, dan neem ik je mee in een 1-1 sessie, duo sessie of in een groepssessie.

Veel liefde,

Miranda

Mireille van Soldt

Ademcoach Rockanje, Zeeland & Zuid-Holland
ademcoach-mireillevansoldt.nl

Ademcoach en Koudetraining met Mireille van Soldt
Rockanje en omgeving Zuid Holland en Zeeland.

Samen met jou ga ik op zoek naar het thema waar jij
op dit moment last van hebt, waar je je dat gewaar bent
in jouw lichaam. Ademwerk helpt jou om blokkades die
al lang vast zitten, te releasen. Het lichaam liegt nooit, endoor middel van de adem en liefdevolle begeleiding mag losgelaten worden wat Nu niet meer dient. Je bent welkom bij mij 1 op 1, of in een ademcirkel.

Ingeborg Schippers

Ademcoach Zuid-Holland – Voorne aan Zee

Ademcoach, Mindset & Law of Attraction Coach
www.be-uplifted.nl
ingeborgschippers@gmail.com
06-45600651

Als adem- en mindset coach begeleid ik je graag door jouw innerlijke processen voor meer bewustzijn van lichaam en geest. Dat je levensenergie weer beter gaat stromen en je vanuit je hart kan aantrekken wat je wenst. Ik werk met de kracht van ademhaling, lichaamswerk, mindset en soundhealing. Tijdens de intake kijken we samen naar wat het beste bij jou past.  

Nieuwsgierig? Plan dan gerust vrijblijvend een intake gesprek in.

Ademcoach Zuid-Holland

Hansje Kok

Traumadeskundige, leiderdorp, Zuid-Holland
www.natrauma.nl
info@natrauma.nl

Je overleeft, maar je mist veel, vooral de verbinding met je lichaam en je gevoel. Als je dit herkent, helpt de ademreis bij het herstellen van die verbinding. Ik begeleid jou in deze reis, vaak als onderdeel van een natrauma-traject. Jouw manier van overleven was door in je hoofd te gaan leven. Je bent er klaar voor om weer te voelen en verbonden te zijn. De ademreis is een hele mooie vorm om te oefenen met heel zijn. Ik heb zelf het traject doorlopen en begrijp waar je tegenaan loopt.

Wat het voor jou kan doen: Je gaat steviger in jezelf staan,  je bouwt aan vertrouwen, je durft meer jezelf te zijn en jouw intuïtie verstevigt. Ik werk individueel, in workshops, en de ademreis kan ook onderdeel zijn van een natrauma-traject.

Yoram van Iwaarden

Ademcoach Rotterdam

www.innercontrol.nl
info@innercontrol.nl

Al jaren begeleid ik met passie, rust, kracht en liefde mensen naar zelfbevrijding via rust in hun hoofd en heling in hun lichaam.

Ik heb een brede achtergrond als Transformatiecoach, HSP-begeleider, NLP-Master Coach & Trainer, Systemisch therapeut en Trauma-informed Coach. De belangrijkste ervaring is die als ervaringsdeskundige. Breathwork heeft mijn leven verrijkt en lichaam genezen van oude wonden. Ik breng deze ervaring graag op jou over.

Je kunt bij mij zowel 1-op-1, Duo, in groepsverband en zelfs online een kennismakingssessie ervaren. Je kunt rekenen op een professionele sessie waarin je gedragen, geholpen en gezien wordt.

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Shirley van As

Ademcoach leiden

Inner Compassion community

www.innercompassioncommunity.nl
info@innercompassioncommunity.nl

 Als ademcoach en bewustzijnsmentor help ik jou de verbinding met jezelf te herstellen door breathwork te combineren met cognitieve coaching. Op deze manier release jij jezelf van onderdrukte emoties en trauma’s, en reset jij jezelf voor je ware zijn. Ik begeleid je graag in dit proces. 

Mahalia van der Waal

Praktijk voor ontspanning en innerlijke rust
Website: www.onlineontspannen.nl/ademcoaching
Ademcoach Rotterdam/ Zuid-holland

Als coach begeleid ik je in het gesprek met jezelf, zodat je met positieve mindset, ontspanning en innerlijke rust verder kan. Tijdens de sessies gebruiken we o.a Ademwerk, Familieopstellingen, NLP, Innerlijk kindwerk en/of Meditatie, afhankelijk van waar jij naar wilt kijken.

Aum meditatie tegen kanker

Rolien Landheer

Ademcoach Leiden en omstreken

rolien23@gmail.com

Met krachtig ademwerk help ik je graag weer bij je kern te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Vanuit mijn achtergrond als psycholoog heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van verslaving, ADHD, angst, depressie, burnout en hooggevoeligheid.

Samen kijken we hoe je de regie over je leven kan pakken en vanuit authenticiteit in de wereld kan staan. Wees welkom!

Wil je ademcoach worden? Meld je dan aan voor de ademcoach opleiding van Lars Faber. Als je jouw diploma haalt kom je ook in het overzicht van gediplomeerde ademcoaches!

Direct toegang tot: