Ademcoaches in Utrecht en omstreken

Bekijk onderstaand overzicht of er een gediplomeerd ademcoach tussen staat die bij jou past.

Esther van Breukelen

Liefde_voorjou@outlook.com
www.liefdevoorjou.com
Ademcoach Utrecht

Ik geloof dat je lichaam de sleutel is naar een leven vol innerlijke rust en plezier.

Als (rouw)therapeut en ademcoach begeleid ik je met veel liefde, om dit zelf te mogen ervaren. Je bent heel welkom bij mij in Utrecht. Liefde voor jou!

Ademcoach Utrecht - Josien Koster

Josien Koster

deJasvanJos – Zijnswerk | Ademwerk | Lichaamswerk Utrecht
https://dejasvanjos.nl

josienkoster@gmail.com 06 51663612

Innerlijk werk bij deJasvanJos is traumabewuste Zelfontplooiing, heling en spiritualiteit met het lichaam als gids.

Wat je niet verwerkt en waar je je tegen verzet, zet zich vast. Wat je (weer) leert voelen en uiten, laat het leven weer stromen. Hier help ik je bij, zodat je los kunt laten wat niet meer dient en kunt omarmen wie je bent. Dit brengt je levenslust en levenslucht en een gevoel van innerlijk vrij zijn. Leef zonder krappe jas, authentiek en belichaamd, vanuit liefde voor jezelf!

Je kunt bij mij terecht voor voor:

  • Ademcoaching & ademcirkels
  • Zijnsgeoriënteerde en lichaamsgerichte coaching & training 
  • Yoga
  • Reiki

Jeroen Heindijk

Trainer en coach in natuurlijk zijn
‘staan voor wie je bent’
www.naturespeaks.nl
Ademcoach Utrecht

Ik help mensen graag zichzelf zijn, hun ware natuur vinden. Krijgskunst, werken met bomen en de zweethut zijn al ruim 30 jaar mijn gereedschap om het pad van binnen stevig te maken.

Eind 2022 werd ik ademcoach een fantastisch instrument om de reis naar binnen te maken je grootste motivatie tot groei, je pijn, je trauma te omarmen

Eve Van Cauwenberghs-Kerkmeester Ademcoach Zeist, Utrecht

www.levenslucht.com
info@levenslucht.com

Als ervaringsdeskundige heb ik veel ervaring op het gebied van complex trauma en onveilige hechting.
Bewust verbonden ademen met behulp van ademwerk helpt om je weer volledig te kunnen verbinden met je lichaam en emoties.

Een algemeen effect van ademwerk is dat het emotionele blokkades in je lichaam kan oplossen. Je adem is immers de brug tussen het bewuste en dat wat er in je onderbewustzijn verborgen ligt. Wil je zelf ervaren wat ademwerk voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op. In liefde en verbinding loop ik graag een stukje met je mee.

Lars Voskuilen 

Psychosomatisch fysiotherapeut & Ademcoach Amersfoort, Utrecht
Psychosomatisch fysiotherapiepraktijk Proton: in de kern van je leven 
www.Proton-life.nl
Info@proton-life.nl 

Uit eigen ervaring weet ik dat we als kind al volmaakt en vrij waren, maar gaandeweg het leven worden we min of meer incompleet gemaakt met een tal van levensstruggles & fysieke-, mentale- en emotionele signalen tot gevolg. Samen met jou begeleid ik je weer terug naar de hele en vrij “jij” die je namelijk ooit al eens was. Je lichaamssignalen vertellen ons daarvoor de weg terug, met de ademhaling als ons vervoersmiddel.

Erik de Bruyn

Breathwork Medicine
Ademcoach Soest en Nieuwkoop
The wound is the place where the Light enters: Rumi
Website: https://breathworkmedicine.nl
E-mail: contact@breathworkmedicine.nl

Erik heeft een praktijk in ademcoaching en geeft ook traditionele zweethutceremonies vanuit de Lakota traditie. Hij woont in Soest met een praktijk aan huis. Maar de ademsessies zijn op zijn Landje in de polder bij Nieuwkoop in een traditionele Mongoolse yurt.

Het ademwerk is een vorm van therapeutische werk  waarbij verschillende ademhalingstechnieken worden gebruikt die gericht zijn op het bevorderen van fysiek, mentaal en emotioneel welzijn.

Het wordt vaak gebruikt om stress, angst en depressie te verminderen, en kan ook worden gebruikt om energie, focus en ontspanning te vergroten. De methode die ik geleerd heb bij Lars Faber gaat heel diep met als doel het loslaten van oude emotionele trauma’s.

Dit zodat je in het dagelijkse leven niet meer op deze vaak onbewuste delen getriggerd wordt en je dan vanuit dit deel op een negatieve manier reageert. Dit wordt ook wel innerlijk kind of schaduw werk genoemd. Uiteindelijk leer je hiermee de pijnlijke delen in jezelf te omarmen en kan je veel beter vanuit je hart leven.

Fréderique van der Feltz-Fagel

Authentic Life
Holistische coaching – trauma release breathwork | lichaamswerk | zenuwstelsel- en emotieregulatie | innerlijk kind werk

Utrecht e.o.
Website: http://authenticlife.nl Instagram: @authenticlife.nl
E-mail: frederique@authenticlife.nl

Mijn missie is je helpen herinneren wie je werkelijk bent. In mijn 1:1 sessies, cirkels en programma’s neem ik je daarom mee op een reis naar binnen. We maken het onbewuste bewust. Alles wat in jou ligt opgeslagen aan overtuigingen, onverwerkte emoties en trauma (klein/groot) krijgt de ruimte om – in zachtheid – erkend, gezien, gevoeld én geuit te worden. Stap voor geïntegreerde stap leer je hoe je op een constructieve manier expressie geeft aan wat er leeft in jou. Je bevrijdt jezelf daarmee van onderdrukte stress en beschermingsmechanismen, die je ongemerkt nog in de weg staan bij het leven van je meest authentieke leven. Dit zorgt ervoor dat je weer verder kunt, lichter en vol vertrouwen. 

Wil je ademcoach worden? Meld je dan aan voor de ademcoach opleiding van Lars Faber. Als je jouw diploma haalt kom je ook in het overzicht van gediplomeerde ademcoaches!

Direct toegang tot: