Ademcoaches in de rest van Nederland & België

Bekijk onderstaand overzicht of er een gediplomeerd ademcoach tussen staat die bij jou past.

Martine Goedhart – Breathe into your Heart Ademcoach – Lemmer, Friesland

www.breatheintoyourheart.com
info@breatheintoyourheart.com
Tel: +31625194756

Voor mij is het leven een reis terug naar huis. Naar je ware zelf. Naar dat wat verstopt zit onder al die laagjes, jasjes en conditioneringen. Daar vind je ‘jij’… Daar kom je thuis in jezelf. Om daar te komen, mag je alles gaan zien en voelen wat er in jou leeft. Ik bied meerdere vormen van ondersteuning aan die als voertuig kunnen dienen om de reis naar huis mee te maken, maar ademwerk is mijn grootste passie. Het is voor mij de ultieme tool om blokkades te doorbreken, ruimte te maken en weer de verbinding te voelen met dat wat leeft binnenin. Ik ondersteun je graag in dit proces en kijk ernaar uit om alle delen van jou te verwelkomen. Van mijn hart naar het jouwe, Martine ♡

Ademcoach Middelburg - Leona Vreugdenhil

Leona Vreugdenhil

Flow of Love
Ademcoach – Middelburg, Zeeland

https://www.flowoflove.nl
info@flowoflove.nl
Tel: +31 6 49493487

Het leven raakt ons allemaal. Ergens op ons levenspad worden we gekwetst en vaak wordt ons niet geleerd om dingen echt goed te verwerken en om op een gezonde manier met onze emoties om te gaan; met als gevolg dat deze onverwerkte gebeurtenissen zich vastzetten in het lichaam. Dit kan zich uiten in allerlei (fysieke) klachten die ons behoorlijk in de weg kunnen zitten. De sleutel tot het releasen van deze vastgezetten trauma’s, is het lichaam. In de praktijk werk ik met massagetherapie, ademwerk, bodydearmouring en energetisch werk, ondersteund door (trauma-) coaching en systemisch werk om zo op zoek te gaan naar deze vastgezette trauma’s, de onderliggende patronen en deze vanuit een veilige bedding te kunnen releasen, zodat je steeds meer vrijheid in jezelf gaat ervaren en dichterbij je krachtige kern zult komen.

Michel De Waele

Ademcoach Gent, België
www.micheldewaele.com
hello@micheldewaele.com

Ademwerk heeft me geholpen om mezelf volledig te ervaren en alles te voelen wat er in mij leeft. Ik heb geleerd om deze gevoelens te uiten, waardoor er ruimte ontstaat voor innerlijke groei. Deze ervaring heeft een diep verlangen in me gewekt om anderen te ondersteunen op hun eigen pad.
Mijn grootste wens voor jou is om vrij te zijn van schaamte en schuld, vrij zijn van oude pijnen en voluit te leven vanuit jouw hart, jouw kwetsbaarheid, jouw kracht, jouw essentie. Jezelf te mogen zijn in alles wat je bent zowel de lichte als de donkere kanten.
Het zou voor mij een eer zijn om hierin naast jou een stukje samen te wandelen.
Van kwetsbaarheid tot kwetsbaarheid. Van mens tot mens. Van hart tot hart.

Erik Frissen

Aqueous
Ademcoach Herten-Roermond / Limburg
erik.frissen@gmail.com
06-15512451

Aqueous staat voor stroming, stilte en beweging. Je kunt bij mij terecht voor een individuele ademsessie, ademcircels en craniosacraal behandelingen. Ik leg je graag telefonisch uit wat dat inhoudt, terwijl we tegelijkertijd kennismaken en voelen of we samen willen werken.

Met een korte intake verkennen we wat er speelt op dat moment en daarmee gaan we de sessie in. Je eigen lijf is de ingang, je kunt je bewust worden van plekken die fijn aanvoelen en ook plekken die minder comfortabel zijn. Daar zit dan iets vast wat mag gaan stromen, bewegen of in stilte gezien wil worden. Tijdens sessies kun je emoties en spanningen ontladen en -nog belangrijker- tot een inzicht komen dat je direct in het dagelijks leven kunt toepassen.

Voel je welkom! Erik

Linda Geraeds

Authentic Bodywork, praktijk voor lichaamswerk en bewustzijn
Ademcoach Venlo, Limburg
www.authenticbodywork.nl
info@authenticbodywork.nl
06-54677045

Authentic Bodywork staat voor de weg naar je gevoel, uit het hoofd naar het lijf, naar je hart. De weg naar jouw authentieke zelf.

Hierbij gebruik ik het lichaam en de adem als ingang. Naast 1 op 1 sessies geef ik ook duo-sessies, groepsademreizen en zweethutceremonies. WELKOM!

Judith van der Linden

InnerGuide
Ademcoach, Energetisch Therapeut ~ Horst, Venlo e.o. (Noord-Limburg)
https://inner-guide.nl
info@innerguide.nl

Aan den lijve mocht ik ondervinden hoe mooi het ademwerk bijdraagt aan heling van oude traumatische pijnstukken. In een veilige setting je liefdevol over mogen geven aan wat er op dat moment gezien, gevoeld en gehoord wil worden.

Om met je innerlijke gids op reis naar binnen te gaan en in de “donkerte van de cocon” te mogen ontpoppen tot die kleurrijke vlinder en jouw prachtig stralende Zelf te ontmoeten

Dat is het pad dat ik bewandeld heb en waar ik, vanuit mijn hartweten en intuïtie, ook anderen in mag begeleiden. Voel je welkom.

Marieke van Roden

Ademcoach in Arnhem
Lijf en Brein Praktijk voor (sport)massage en ademcoaching
www.lijfenbrein.nl
06-22511031

Wat veel mensen niet (meer) weten, is dat ons ademhalen eigenlijk ons eigen medicijn is.
Met behulp van verschillende ademtechnieken kan je vrij makkelijk switchen van je bewustzijn naar je onderbewustzijn. Ik begeleid jou graag hierin zodat jouw stress kan verminderen of zelfs verdwijnen, dat vermoeidheid kan overgaan en kan plaatsmaken voor energie. Ook vastzittende patronen of onverwerkte emoties en trauma’s kunnen ontdekt worden en verwerkt of getransformeerd worden. Je zult ervaren dat jouw lichaam weet waar bijvoorbeeld onverwerkte emoties of trauma’s zitten en daar bijna vanzelf mee aan de slag kan.

Ademcoach en Natuurcoach Peter van der Weij

Peter van der Weij

PuurPeter
Adem- en natuurcoach Sneek, Friesland
www.puurpeter.nl
info@puurpeter.nl
06-41353382

Leven vanuit puurheid en vrijheid. Je echte verlangen gaan leven. Hoe groot of klein dat ook is. Vanuit mijn natuurlijke rust en volledige aandacht voor jou, neem ik je graag mee op ontdekkingsreis.

Buiten in de natuur om te ontdekken waar je staat, welke richting je op wilt en wat je daarin tegenhoudt. Daarbij gebruik ik krachtige werkvormen en symboliek uit de natuur.

Binnen in een veilige setting op ademreis. Ontdekken wat jou in de weg staat. Verwerken of loslaten van vastzittende patronen, onverwerkte emoties en blokkades. Meer rust en zelfliefde ervaren. Dichterbij jouw eigen puurheid en vrijheid komen.

Mieke Tol Ademcoach Middelburg Zeeland

Mieke Tol

Coaching praktijk Mindmeesterschap
Adem en bewustwordingscoach te Middelburg
www.mindmeesterschap.nl
info@mindmeesterschap.nl

Ik help mensen die vastlopen in het leven, zich weer te verbinden met zichzelf en bewust te worden van hun eigen kracht. 

Ik begeleid je graag in je reis naar binnen, zodat je weer meer liefde en vertrouwen ervaart in jezelf. 

Wees welkom.

Diana Lieverst

LieverstCoaching
Systemisch coach en Ademwerkcoach Lelystad, Flevoland
https://www.lieverstcoaching.nl
info@lieverstcoaching.nl

Je lijf als kompas

Voorbij belemmerende patronen, gedachten en trauma’s zit zoveel lichaamswijsheid. Ik help je bij die wijsheid te komen door in een veilige setting jouw (familie)patronen te doorbreken en te herstellen, trauma’s te releasen en je te leren beter af te stemmen op je binnenwereld zodat jij beter voor jezelf gaat zorgen.

We werken samen met o.a. ademwerk, systemisch werk, Voice Dialogue, innerlijk kindwerk en zenuwstelsel regulatie. Verder ben ik een ervaren onderwijscoach.

Saskia Kimman

Ademcoach Nijmegen
Praktijk voor Focusing & Soulwork
info@lijf-wijze.nl
www.lijf-wijze.nl

Jezelf kunnen zijn en leven zoals het je past, dat geeft energie, vervulling en flow. Als specialist Focusing leer ik je om de wijsheid van je lijf te ervaren. Als Ademcoach schep ik een veilige bedding waarin jij kunt loslaten wat niet meer nodig is. Eén op één, in cirkels, ceremonies en workshops.

TON van Wolde

Ademcoach Arnhem
www.tonvanwolde.nl
info@tonvanwolde.nl
06 47 432 440

In mijn coaching praktijk in Arnhem maak ik naast Adem werk ook gebruik van stembevrijding, systemisch werk en de openende kracht van vrolijkheid.
In mijn werk gaat het over helen. Heel worden door in verbinding te komen met alle delen van jezelf.

Ik help mensen ruimte te vinden in zichzelf om hun trauma’s te ontdekken en op te lossen.
Ademwerk & Stembevrijding is hiervoor uitermate geschikt en zorgt daarnaast voor rust, ontspanning en nieuwe energie in je leven.

Naast individuele sessies geef ik workshops en trainingen.
Op mijn website vind je meer informatie en een agenda met aanstaande activiteiten.

Kati De Pauw

Ademcoach Brasschaat (Antwerpen, België)
katidepauw@gmail.com

Adem brengt rust, verruiming, helderheid, kracht, liefde, erkenning,… 1op1 Ademsessie, groepsessie of teambuilding, …maak het bespreekbaar en we gieten het in de vorm die bij jou past.

Ademcoach Yvonne de Bruin 

Ademwerk Friesland & Groningen – Buitenpost  
yv.debruin@hotmail.com 
06-23806540 

Mijn naam is Yvonne, 33 jaar en woonachtig in het noorden van het land. Precies op de grens Friesland/Groningen verwelkom ik jou bij mij thuis of kom ik bij jou. Ik geloof sterk in de helende kracht van de adem en begeleid jou door je innerlijke processen tijdens een ademsessie. 

Ademwerk is een krachtig hulpmiddel dat je in staat stelt om diepgaand contact te maken met je lichaam en geest. Door verbonden te ademen, kunnen blokkades worden opgelost en kan er ruimte worden gemaakt voor persoonlijke groei en transformatie. 

Terwijl jij op jouw eigen tempo je innerlijke wereld verkent, ondersteun ik je waar nodig. Laat de adem je helpen in het bevrijden van belemmeringen en omarm positieve verandering in je leven en persoonlijke groei. 

Graag tot ziens.
Warme groet.

Sarah Licher-Severs

sarah@allintuit.nl
www.Allintuit.nl
Ademcoach Culemborg, Woudenberg

Ademsessies geïntegreerd met lichaamswerk en NLP XLence coaching. 1 op 1 sessies of in kleine groepen. Met een veilige begeleiding help ik je stap voor stap verbinding te krijgen met (alles in) jezelf. Onvoorwaardelijk. Zo kun je je intuïtie en liefde weer beter inzetten en goed in je lijf landen. Je hebt het allemaal in je. Leef die prachtige kracht!

Saskia Jansen

Ademcoach Groningen
www.lotusvoorreiki.nl
info@lotusvoorreiki.nl
06 – 14 59 36 32

Mijn missie is om je weer te laten voelen door in contact te komen met je lichaam. Vanuit het voelen, kun je gaan onderzoeken. Ervaren, doorvoelen, er doorheen bewegen en loslaten. Dit doe ik door middel van ademwerk en energetische healingen. Na iedere sessie ontstaat er ruimte in jou. Je heelt stukje bij beetje en niets is mooier en dankbaarder om onderdeel van dat proces te zijn!

Je lichaam is je zuiverste graadmeter, daar mag je op gaan leren vertrouwen. Ik begeleid je vanuit zachtheid, liefde en in volledige afstemming. 

Sandra IJzerman

Ademcoach Emmen
sandra78_nl@yahoo.com

Als ademcoach ga ik samen met jou op reis om te ontdekken wat jouw binnenwereld je te vertellen heeft. 
Ik ben er tijdens deze reis voor jou, om te zorgen dat jij je veilig genoeg voelt om die binnenwereld in te gaan en datgene wat zich toont aan te kijken. Ik nodig je uit om expressie te geven aan wat geuit wil worden zodat het vrij kan komen, kan ontladen. 

Hoe zou het voor jou zijn om de verbinding met jezelf te ervaren?

Lorena den Hollander

loreen_music@hotmail.com
Ademcoach Goes

https://instagram.com/op_ademreis

Met liefdevolle aandacht en aanwezigheid wandel ik graag een stukje mee op jouw unieke pad naar bewustwording.

Ademcoach Gelderland - Thijs Kreukels

Thijs Kreukels

Gestaltpraktijk Eigen Wijze
Ademcoach Nijmegen, Gelderland
www.thijskreukels.nl
info@thijskreukels.nl

Ademen; het eerste én het laatste wat je doet op jouw levenspad. Je hele leven draag je je adem bij je als een soort getuige van hoe jij het leven ervaart. De mooie momenten en de minder mooie.  Je adem reageert direct op wat er in je lijf gebeurt. Adem neemt de ruimte als je ontspannen bent, maar stokt als je lijf verkrampt bij angst of pijn. Daar waar je adem stokt, stopt ook je levens(energie).
Als ademcoach begeleid ik jou met ademsessies naar deze, vaak onbewuste, verkrampte delen in je lijf. Hierdoor kunnen blokkades oplossen en kan jouw levensenergie weer stromen.

Thijs

Annemieke Heinst

Annemieke Heinst – Praktijk Joya

Ademcoach Nijmegen (omgeving)

In mijn natuurkundige praktijk combineer ik verschillende therapievormen en daarin neem ik je ook graag mee op een innerlijke reis, waarin je via ademen steeds meer verbinding gaat maken met jouw gevoelswereld. Deze beleving geeft een mooie toevoeging aan alles wat we samen doen.

Lucia Muller

Ademcoach Arnhem
www.luciamuller.nl
Info@luciamuller.nl
0644694434

Als ademcoach en energetisch werker begeleid ik jou liefdevol in een veilige omgeving, om door bewust ademen, jezelf te bevrijden van de blokkades die jou hebben tegengehouden om jezelf te zijn. Je kunt dan vrij en blij zijn in het Nu 

Mireille van Soldt

Ademcoach Rockanje, Zeeland & Zuid-Holland
ademcoach-mireillevansoldt.nl

Ademcoach en Koudetraining met Mireille van Soldt
Rockanje en omgeving Zuid Holland en Zeeland.

Samen met jou ga ik op zoek naar het thema waar jij
op dit moment last van hebt, waar je je dat gewaar bent
in jouw lichaam. Ademwerk helpt jou om blokkades die
al lang vast zitten, te releasen. Het lichaam liegt nooit, endoor middel van de adem en liefdevolle begeleiding mag losgelaten worden wat Nu niet meer dient. Je bent welkom bij mij 1 op 1, of in een ademcirkel.

Kelly Oostra

Ademcoach omgeving Nieuwleusen en Meppel
innerwerck@gmail.com
T: 0642216780

Met de kracht van jouw adem laat ik je tot jouw kern komen in verbinding met wie jij werkelijk bent.

  • (Adem)coaching en ademcirkels (woman only)
  • Ademcoaching voor kinderen
  • Cacaoceremonies
  • Vrouwencirkels
  • Business Breathwork (Op locatie mogelijk)
Ademcoach Monique Schippers - Pesse, Drenthe

Monique Schippers

Ademcoach Pesse, Drenthe
Touch of Sence
touchofsense.nl
06 – 43 48 94 21

Als ademcoach, Tuina massage therapeut en met een yoga en meditatie achtergrond voor kinderen en jongvolwassenen wandel ik met liefdevolle aandacht graag een stukje met je mee op het pad van innerlijke waarneming. Onbewust slaan we spanningen op in ons lichaam welke soms jaren lang vast ligt opgeslagen. Door het combineren van ademwerk en energetisch lichaamswerk in een veilige en liefdevolle setting ervaar je om weer in verbinding te zijn met je eigen zelf. Door meer in verbinding te zijn met je zelf ontstaat er meer ruimte voor jou. Alles zit al in ons en iedere stap is een proces en elk proces is een stap. Een ieder op zijn eigen wijze. Ik zie je graag!

Jill Vernelen – Novam Vitam

Systemisch levenswegbegeleider – Ademcoach Oudsbergen (België)
www.novamvitam.be
info@novamvitam.be
+32 488473444

Novam Vitam, nieuw leven, elk nieuw leven begint met een ademhaling.
Geef jezelf opnieuw ruimte om vrij te zijn van oude patronen door middel van ademhaling en systemisch werk. Ik neem je mee op jouw reis binnen een veilige setting in een rustgevende groene omgeving.

Ademcoach Helden, Limburg - Niels Jacobs

Niels Jacobs

Ademcoach Helden, Limburg
nspjacobs@hotmail.com
+31 6 3824 7673

Herken je dat? Je bent in gesprek met iemand en naderhand realiseer jij je dat je open, eerlijk en je authentieke ware ik kon laten zien…die coach ben ik dus, met mij mag je gelijk de diepte in. In mijn praktijk combineer ik verschillende therapievormen waarin ik je graag meeneem op jouw innerlijke reis. Waarin je via je eigen adem die er altijd voor je is steeds meer verbinding gaat maken met jouw eigen gevoelswereld. Vanuit een veilige beding, begeleid en ondersteun ik jou stap voor stap weer verbinding te krijgen met jezelf. Door in contact te komen met je lichaam, vanuit voelen kunnen onderzoeken… ervaren… doorvoelen en vervolgens weer in beweging te krijgen; jezelf de permissie te geven los te laten van wat jou niet meer dient.

Bianca van Hest

Ademcoach Brunssum, Zuid-Limburg
info@naturalmassage.nl
www.naturalmassage.nl
0620541782

Als ademcoach en massage therapeut ondersteun ik jou graag op jouw pad.

Wil je graag oude patronen doorbreken en meer verbinding met jezelf?

Maak dan een afspraak, je bent van harte welkom.

Suzanne Bouwmeester Breathwork Coach - Ademcoach

Susanne Bouwmeester

The Innerworkcoach
Ademcoach Oldenzaal, Overijssel
www.theinnerworkcoach.nl
theinnerworkcoach@gmail.com
Tel: 06-42276132

Als toegepast psycholoog, transformatie- & breathworkcoach begeleid ik mensen naar innerlijke groei en bewustwording. Voorbij de beperkende patronen, belemmerende overtuigingen en pijnlijke verhalen naar wie je bedoeld bent te ZIJN! Naar een leven vanuit acceptatie, liefde en innerlijke vrede, waarin je je zelf kan zijn en de uitdagingen van het leven aan kan gaan. Ik heb mezelf losgemaakt van een boel belemmerende verhalen over diepe dalen en niet goed genoeg zijn en ik begeleid jou met liefde naar vergeving, loslaten, een nieuwe visie en naar het herontdekken van je ware zelf! Ik geef mooie individuele ademsessies en groeitrajecten en daarnaast geef ik regelmatig trainingen, ademcirkels en retraites! Voel je welkom om samen te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Ademcoaching in Leiderschap - Sabine van der Post

Sabine van der Post

MO-netwerk Zwolle & Midden Nederland
Ademcoaching in Leiderschap
https://www.mo-netwerk.com
sabine@mo-netwerk.com Ontdek samen met mij, de kracht van ademwerk. In een individueel leiderschapstraject word je bewust van de verdedigingsmechanismen en overlevingsstrategieën die je meebrengt op het werk. In een veilige omgeving ontwikkel je duurzaam authentiek mindful leiderschap. Grote leiders zijn veilig bij zichzelf. Ze weten hoe liefde voelt, hoe pijn te omarmen. Ze kunnen de vruchtbare bedding zijn voor de ontwikkeling van teamgenoten en de organisatie. Ze faciliteren de positieve creatieve wijze verandering voor onze maatschappij en aarde. Be this powerful sacred playful wounded leader.

Erica Hofstra

Ademcoach regio Groningen en Arnhem
Erica@caya-coaching.nl
www.caya-coaching.nl

Coaching en begeleiding bij persoonlijke transformatieprocessen. In een therapeutische setting kijken we samen naar jouw klacht en wat er nodig is om weer in je kracht te komen. Mijn sterk ontwikkelde intuïtie, liefdevolle en oprechte aandacht, uitgebreide levenservaring en mijn vermogen om snel tot de kern te komen zullen je al gauw een veilig gevoel geven waardoor je stappen gaat maken in jouw (emotionele) ontwikkeling. De tools die ik hanteer zijn een mix uit verschillende stromingen, altijd afgestemd op jouw behoefte en proces. Je kunt bij mij onder meer terecht voor: – Ademwerk – Voice Dialogue – Focusing – Systemisch werk. De sessies kunnen zowel online, in mijn praktijk in Zuidbroek (Groningen) als in Zevenaar (Arnhem) plaatsvinden.

Melissa Kotiso

THE BREATHKEEPER
Ademcoach Vlissingen, Zeeland
kotiso@gmail.com

Het ademwerk dat ik aanbied kan voor jou een reis betekenen naar het thuiskomen bij jezelf. Door middel van bewuste ademhaling kun je een gezondere balans vinden tussen het verbinden met anderen en het op jezelf zijn. Dit proces helpt je om sterker in je schoenen te staan, zodat je kunt leven in plaats van overleven.

Ademwerk kan transformatief zijn. Het geeft je de mogelijkheid om stukken uit je jeugd te herbeleven en te helen. Door diep in jezelf te duiken, kun je oude wonden erkennen en verwerken, wat leidt tot persoonlijke groei en innerlijke rust.

Ik nodig je uit om samen met mij deze ademreis te maken. We zullen werken aan het hervinden van jouw eigen weg, zodat je je weer thuis kunt voelen in jezelf en je plek in de wereld mooier en betekenisvoller kunt maken.

Wil je ademcoach worden? Meld je dan aan voor de ademcoach opleiding van Lars Faber. Als je jouw diploma haalt kom je ook in het overzicht van gediplomeerde ademcoaches!

Direct toegang tot: