Ademcoach Noord-Brabant (Breda, Etten-Leur tot aan Overloon)

Ben je woonachtig in de omgeving van Breda, Roosendaal of Overloon en op zoek naar een ademcoach? Bekijk dan in onderstaand overzicht of er een gediplomeerd ademcoach tussen staat bij jou in de buurt en die bij jou past.

Esther van der Smissen

Ademcoach Etten-Leur, Noord-Brabant
De verlanging
Praktijk voor lichaamswerk en bewustzijn
www.deverlanging.nl

Als ademcoach en lichaamswerker bied ik je graag de ruimte en de handvatten om bij je eigen lichaamswijsheid te komen. Dit kan door middel van ademcoachsessies, holistische massagetherapie en shiatsu. Of een combinatie hiervan.

Wilko Koevoets

Yacané
Ademcoach Waalwijk, Noord-Brabant
https://yacane.nl
info@yacane.nl

Samen creëren we een veilige ruimte die je uitnodigt om je te openen voor wat zich aan wil dienen. Tijdens de ademsessie verzorg en bewaak ik deze “safe space” zodat ze voor jou voelt als een “brave space” en je zelf alle aandacht kunt geven aan je innerlijke reis. Mijn wijze van faciliteren bij Breathwork is vooral gericht op het helpen cultiveren van jouw unieke persoonlijke manier van bewegen en ademen. Je bent van harte welkom!

Warme groet, Wilko

Ademcoach Patrick van der Biezen

Patrick van der Biezen

Ademcoach Den Bosch e.o.
www.fitintime.nl
patrick@fitintime.nl
Tel: 06-10200303

Als ademcoach en lichaamswerker begeleid ik je naar een lichter leven. Ik heb een holistische aanpak met als doel een bevrijd gezond lichaam dat ondersteund wordt door gezonde hersenen. Voor meer informatie kijk op mijn site. 

Ademcoach noord-brabant tilburg - Maartje Lindhout

Maartje Lindhout – TiliaNatura

Ademcoach Noord-Brabant – Tilburg

Praktijk voor ademcoaching, orthomoleculaire Therapie en klankwerk
https://tilianatura.nl/ademcoaching.html
maartje@tilianatura.nl

Onze adem is de sleutel om allerlei vastzittende energieën en onafgemaakte bewegingen te bevrijden. Samen met een coach die dit terrein al kent, kun jij veilig je thema’s gaan verkennen waar je nog bevrijd wil worden. Zo kom je dichter bij jouw gezondheid en jouw natuurlijke staat. In afstemming met jou zet ik mijn kennis en ervaringsdeskundigheid in om jou te helpen weer dichterbij jezelf te komen.

Esther Busquet

Coachpraktijk De Verbinding te Breda
www.coachpaktijkdeverbinding.nl
info@coachpraktijkdeverbinding.nl

Ademcoach Breda

Ieder mens is zijn eigen plan. Jij bepaalt altijd jouw eigen stappen op de weg naar jezelf. Maatwerk, gecreëerd uit verschillende methodes van brein -en lichaamswerk, is mijn werkwijze, om met jou, uniek mens, mee te lopen. Voor alles is een tijd en jouw tijd is NU. Adem je vrij!

Brenda van Donge – Praktijk Just B

Ademcoach Breda e.o.
06- 39 14 75 50
brendavandonge@gmail.com

Praktijk voor Innerlijk Werk.
Wil jij weer in verbinding zijn met dat pure kind in jezelf?  Ben je er aan toe de reis aan te gaan naar binnen? Dan reis ik graag met je mee, waarbij ik je begeleid in alle liefde en veiligheid.

Vertrouwend op jouw eigen wijsheid  gaan we  met ademwerk aan de slag, waarbij ik mijn jarenlange ervaring met Systemisch- en Innerlijk kind werk, vanuit mijn intuïtie inzet, afgestemd op jouw behoefte, zodat jij wordt uitgenodigd  terug te gaan naar wie je bent.

Wendy Wetzels

Ademcoach Noord-Brabant – Uden
trancewerkuden@hotmail.com

Ik word blij van het natuurlijke proces dat zich afspeelt in een trance-staat. Met plezier bied ik daarom sessies aan waarin muziek, ademhaling, ritme, creativiteit, beweging en gesprekken allemaal een rol kunnen spelen bij het bevrijden van emoties en het losmaken van blokkades, zodat je energie weer vrij kan stromen. Mijn sterke punten zijn om liefdevol aanwezig te zijn, humor en luisteren naar wat jij nodig hebt.

Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen als je hierover meer wilt weten.

Amber ter Haak

Ademcoach-Holistisch Therapeut-Klankschaalmassage Noord-Brabant-Eindhoven
amberth4@gmail.com 
0627375887


Als Ademcoach neem ik je mee op reis naar waar je mag zijn en wie je bent. Ik werk met de verbonden ademhaling. Een ademhalingstechniek die ervoor zorgt dat krachtige en zachte adem elkaar opvolgen, met als gevolg dat je diepe lagen in jezelf kan ontdekken en transformeren. De ene keer zacht en de andere keer met kracht.

Het lichaam geeft het allemaal vanzelf aan en is een directe spiegel van hoe het er voor staat. Het naar binnen gaan in jezelf waar trauma’s en kindstukken aangeraakt en geheeld mogen worden, en waar je weer liefde en zachtheid ervaart in jezelf.

Wees welkom, Amber🪷

Ademcoach Bart Cox

Ademcoach Noord-Brabant (omgeving Overloon)
Ganesha Feeling, soundhealing – breathwork – rituals
www.ganeshafeeling.nl
info@ganeshafeeling.nl
Tel: 06 20209031

Als ademcoach en soundmaster begeleid ik jou met krachtige liefdevolle zachtheid door jouw innerlijke processen. Hierbij zet ik naast ademwerk ook klankwerk in met authentieke native instrumenten, om zo samen jouw ware essentie te ontdekken en ontmoeten. Ademen en resonantie als medicijn. Puur, liefdevol, geaard in een veilige bedding jouw eigen pure levensenergie ontdekken. Je bent van harte welkom!

Christine Werner

Ademcoach Roosendaal e.o.
christinewerner@ziggo.nl
06-23862845

Ik begeleid mensen in verwerking van trauma’s naar meer verbinding in licht en liefde. Als ademcoach, Reiki Master en massagetherapeut ga ik samen met jou kijken wat er op dit moment speelt in je leven. Samen beslissen wij waar jij behoefde aan hebt. In mijn praktijk
voor lichaam en geest wordt met liefde geluisterd en is ruimte voor rust en ontspanning. Niets moet alles mag.

Anouk Blauen

Ademcoach Hooge Zwaluwe, Noord-Brabant
info@anoukblauen.nl 
www.anoukblauen.nl

Op zoek naar antwoorden in jouw lichaam in de Brabantse natuur, voor man, vrouw en kind. Alles begint bij de ademhaling. Ons leven is begonnen met een ademhaling, en we zullen ons leven afsluiten met de ademhaling. Bijna al onze fysieke blokkades ontstaan doordat we niet op de juiste manier ademen. Ons lichaam liegt nooit en je lichaam heeft je altijd wat te vertellen. Zo kunnen er eeuwenoude wonden opgeslagen zijn in je lichaam. Het voelt alsof ik door mag geven dat je weer op je eigen lichaam en intuïtie kunt vertrouwen. Alle antwoorden zitten al in jezelf.

Jessie Koolen

Ademjezelfbeter
Ademcoach Dongen, Noord-Brabant
www.ademjezelfbeter.nl
Jessiekoolen@ademjezelfbeter.nl

Na mijn ervaringen op Bali ontdekte ik de kracht en magie van ademwerk, waarmee diepgewortelde trauma’s en blokkades kunnen worden geheeld. Terug in Nederland ben ik me verder gaan verdiepen in ademwerk en heb ik de opleiding tot Breathwork coach gevolgd. Als ademcoach in Dongen deel ik mijn kennis tijdens de ademsessies om anderen te begeleiden op hun pad van zelfontdekking en heling.

Wil je ademcoach worden? Meld je dan aan voor de ademcoach opleiding van Lars Faber. Als je jouw diploma haalt kom je ook in het overzicht van gediplomeerde ademcoaches!

Direct toegang tot: