Het zelfontwikkeling aanbod van The Breathwork Coach

Wil je zelfontwikkeling naar het volgende niveau tillen? Ontdek alles van The Breathwork Coach in onderstaande overzicht. Boeken, codependency, ademwerk, cursussen, gratis eBooks, de ademcoach opleiding en meer!

NIEUW BOEK: Het Verborgen Script

In Lars zijn nieuwste boek (1-6-2023) gaat hij dieper in op relatiepatronen. Hij schreef het boek met een sprookjestwist wat het uniek maakt in de categorie: zelfontwikkeling. Het boek leest makkelijk weg en maakt serieuze onderwerpen daardoor herkenbaar en bespreekbaar.

Het boek bevat vier sprookjesverhalen over de liefde, die voor bijna iedereen (pijnlijk) realistisch blijken te zijn. Ontdek jij de relatiepatronen van deze karakters (en wellicht die bij jezelf)?

A5 formaat – softcover – 283 pagina’s

De ademcoach opleiding

De grootste en meest populaire bron van theoretische en praktische kennis over ademwerk ervaar je tijdens de jaaropleiding tot ademcoach onder leiding van Lars Faber.

Volg ons Youtube kanaal

Lars plaatst vaak meerdere malen per week nieuwe videos (ca. 45 min) over codependency, jeugdtrauma (cptsd) relatie verslaving, verborgen narcisme en toxische relaties.

Schatkaart van de Ziel

De schatkaart van de ziel helpt je inzicht te geven in jouw pad van zelfontwikkeling. Waar sta je nu? Wat zijn jouw belemmeringen en waar zou je willen staan op jouw schatkaart van de ziel?

De ademcursus

Leer in 5 minuten per dag kalmerende ademhalingtechnieken die het zenuwstelsel tot rust brengen, daarmee het immuunsysteem verhogen en stress verminderen. Voor meer mentale en lichamelijke energie.

Codependency cursus (gratis)

7 dagen focus op codependency. Wordt dagelijks bewuster van de vier archetypes van Codependency. Leer over de helperholic, control freak, love addict en de victim. Welke archetypes herken jij bij jezelf en anderen?

Complex jeugdtrauma test (gratis)

Met deze test van thebreathworkcoach.com krijg je inzichtelijk of jij te maken hebt met complex jeugdtrauma en ontvang je van ons informatie over de mogelijke vervolgstappen om hiermee aan de slag te kunnen gaan.

Codependency test (gratis)

Binnen 5 minuten weet je wat jouw dominante codependency archetype is, wat je valkuilen zijn binnen relaties en je sterke kanten. Het inzicht uit de test kun je combineren met de theorie uit het gratis Codependency Archetype eBook.  

Codependency eBook (gratis)

Het codependency (mini) eBook telt 15 informatieve pagina’s en geeft solide basis theorie over de vier codependency archetypes die bij mensen aanwezig is. Ontdek de kracht, valkuilen en andere eigenschappen van jouw primaire archetype.

ebook de gewijde reis

De Gewijde Reis eBook (gratis)

Ook wel De Pelgrimstocht naar de Ziel genoemd, de weg naar binnen: naar je eigen pure essentie. Dit boek beschrijft hoe je die Reis goed voor kan bereiden en kan maken met hulp van een geestverruimend middel zoals Ayahuasca en truffels.

de ongelooflijke immuunboost
eBook-bundel-immuunboost

Immuunboost eBook bundel + programma

Het eBook of beter gezegd deze eBook bundel bestaande uit 3 eBooks is onderdeel van het 21-daagse Immuunboost programma dat je het hele jaar door kunt volgen met videobegeleiding van Lars. Deze eBooks i.c.m. het 21-daagse video programma, leren jou grip op griep & verkoudheid te krijgen + alles over de mind(set) en andere kennis & tips over hoe je jouw immuunsysteem optimaal kunt krijgen (en houden).

Puur immuunboost kookboek

PUUR (hardcover)

Misschien wel het mooiste kookboek op de markt vol met de gezondste maaltijdrecepten zoals smoothies, soepen, ovenschotels en meer. Dat alles zo toegankelijk mogelijk samengesteld, met betoverende foto’s van Koolhydraatarm, vega(n) proof, Lactose-, Gluten & stressvrij recepten. 

(Incl. eBook, zodat je tijdens het koken geen risico hebt op een vies boek. 😉 )300+ pagina’s dik, met harde kaft!

eBook Matrix Guerilla

Matrix Guerilla (eBook)

In dit boek verkent Lars het non-duale bewustzijn op geheel eigen-wijze, met veel humor en zelfspot. Hij laat zien hoe je vernietigende vastgeroeste patronen in je denken op kunt sporen en zoals hij het noemt…van binnenuit op kan blazen. Om ruimte te maken voor wie je wérkelijk bent!

340 pagina’s

eBook Heldenreis - Lars Faber

De Heldenreis (eBook)

Dit vervolg op De Gewijde Reis laat zien wat voor donkere en soms lastige stukken je van jezelf kunt tegenkomen als je de diepte induikt, hoe je ze tegemoet kunt treden en een onlosmakelijk deel van jezelf kunt maken, de ware betekenis van heelwording.

153 pagina’s

ebook Leef Groots - Lars Faber

Leef groots! (eBook)

Een met publieks- en juryprijs bekroond boek dat je laat zien hoe je je diepste potentieel tot leven kunt wekken en voluit mag leven. Aan de hand van chakra’s en archetypen laat Lars zien waar dat potentieel zich bevindt en hoe je het tot leven kunt wekken.

440 pagina’s!

Direct toegang tot:

Download het eBook:
De Gewijde Reis

ebook de gewijde reis