Gezondheid

Gezondheid is één van de pilaren van thebreathworkcoach.com, waarin Lars Faber de kneepjes van het vak als ademcoach leert, maar ook mensen begeleidt om ademwerk in het dagelijks leven te integreren. Maak een verdieping in jezelf met behulp van ademwerk van TheBreathworkCoach.com

imuunboost actie

De Ongelooflijke Immuunboost: Samen naar een gezonde leefstijl

In den beginne van het Corona tijdperk was Lars enorm gefocust op gezondheid en deed er alles aan om kennis, kunde en informatie te verzamelen waarmee hij zijn gezondheid kon verbeteren. In die zoektocht ontdekte hij veel nieuwe informatie over gezondheid zoals: goede supplementen, nieuwe gezonde gerechten, superfood combinaties, helende kruiden en specerijen die bijdragen aan een ijzersterk immuunsysteem.

 Lars gooide het roer volledig om in zijn leefstijl en viel in een jaar tijd 18 kilo af en behandelde met zijn nieuwe gezonde leefstijl (zonder medicatie) 11 chronische klachten waar hij al jaren mee liep. 

Om dit persoonlijke succes te delen ontwikkelde hij een nieuw online programma waarmee mensen die thuis moesten blijven in de actieve Corona tijd, toch gezamenlijk aan hun gezondheid konden werken. Nu wordt het programma nog jaarlijks ingezet omdat het zo goed bleek te werken. Jaarlijks komen honderden mensen (online) samen om het Immuunboost programma te volgen. 

Om het succes te vieren en het voor nog meer mensen toegangkelijk te maken is de Ongelooflijke Immuunboost gratis gemaakt!

Meer informatie & aanmelden? 

https://deongelooflijkeimmuunboost.nl

Direct toegang tot: