Gezondheid

Gezondheid is één van de pilaren van thebreathworkcoach.com, waarin Lars Faber de kneepjes van het vak als ademcoach leert, maar ook mensen begeleidt om ademwerk in het dagelijks leven te integreren. Maak een verdieping in jezelf met behulp van ademwerk van TheBreathworkCoach.com

Ons immuunsysteem is de fundering; die moet sterk zijn.

In den beginne van het Corona tijdperk was Lars enorm gefocust op gezondheid en deed er alles aan om kennis, kunde en informatie te verzamelen waarmee hij zijn gezondheid kon verbeteren. In die zoektocht ontdekte hij veel nieuwe supplementen, voeding, superfood combinaties, kruiden en specerijen die bijdragen aan een ijzersterk immuunsysteem.

 Lars gooide het roer volledig om in zijn leefstijl en viel in een jaar tijd 18 kilo af en behandelde met zijn nieuwe gezonde leefstijl (zonder medicatie) 11 chronische klachten waar hij al jaren mee liep. 

Om dit persoonlijke succes te delen ontwikkelde hij een nieuw online programma waarmee mensen die thuis moesten blijven in de actieve Corona tijd, toch gezamenlijk aan hun gezondheid konden werken. 

Focus op een gezond lichaam en een fitte geest

Onder meer dan 1000 deelnemers gaf 86% van de deelnemers aan, binnen 21 dagen de minimaal één van deze voordelen te ervaren:

Garantie: Geen voordeel? Geld terug!

imuunboost actie

Veel gestelde vragen over dit programma

Ja, je krijgt meerdere e-books met achtergrond info en je ontvangt dagelijks filmpjes met begeleidende informatie per e-mail.

Het doel van de thebreathworkcoach is dat je een nieuwe levensstijl aanleert. Dat je ontdekt wat jou voedt, zonder jezelf uit te hongeren. Door juist heel gezond te eten, voel je je na verloop van tijd erg goed en dat wordt een nieuwe gezonde verslaving.

Bijna iedereen haalt belangrijke merkbare voordelen voor zijn of haar gezondheid. We hebben het nu met zoveel mensen ervaren, dat we een volle 100% tevredenheidsgarantie bieden. Als je er helemaal geen gezonheidsvoordelen van ondervindt, krijg je zonder probleem je inschrijfgeld terug.

En met jouw vele anderen! Daarom doen we het samen, in de online community, waar lief en leed wordt gedeeld, waar je met je verhaal en je vragen terecht kan.

We raden je allereerst aan om eerst je huisarts te raadplegen. De boost is voor heel veel mensen met chronische (ontstekings) klachten een weldaad gebleken.

Het is eigenlijk eenvoudig: 21 dagen gezond eten, drinken, ademen, bewegen en rusten, aan de hand van dagelijkse videobegeleiding.

Wij willen je inspireren om gezonder te eten. Probeer het 21 dagen. Pak gerust 1 cheat dag iedere week. Maar eet minder suiker, minder ongezond vet en eet meer groente en je gaat grote sprongen vooruit in je gezondheid bemerken. Daar gaan we voor! Na de 21 dagen bepaal jij welke gewoonte je behoudt, ok?

Soms bevelen we bepaalde voeding of voedingssupplementen aan, maar je bent altijd vrij om je eigen merk te kopen. Wij zijn volkomen onafhankelijk.

Direct toegang tot: